Játékok blog

Ebben a kategóriában játék leírásokat és játék videókat láthattok, ezeket a játékokat érdemes megnézni kipróbálni, mert itt csak olyan játékokat említünk meg amik igazán jók és videókat is csak ezekről...

Dóra balett kalandja játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - március - 10

Dóra babáról a nagy felfedezőről most egy olyan játékot szeretnék bemutatni ahol csak is a játékra kell koncentrálni, vagyis arra, hogy Dóra hogyan is táncoljon az ő legjobb barátjával együtt. Ám nem muszáj nekik együtt táncolni, táncolhatnak külön külön is. Attól függ te melyiket szeretnéd táncolni látni. A játék elején fogsz látni egy csillagos részt fogsz látni, ezekben a csillagokban lesznek Dóráék. Neked csak arra a csillagra kell kattintanod akit épp táncolni szeretnél látni.

Dora-balett-kalandja-blog1

Miután kiválasztottad ki táncoljon neked, nincs más hátra mint meghatároz a táncot, hiszen neked kell össze állítanod milyen figurákból álljon a tánc. Hiszen ez nem egy hagyományos tánc hanem ez egy igazi balett. Jobb és bal oldalt fogod látni milyen figurákból állíthatod össze a táncot. A figurákra kattintva sorba fogja eltáncolni Dóra vagy épp a kis majom vagy egyszerre mindkettő. Persze a figurák amiket választasz az a kép felett illesztődik be így Dóráék mindig tudják mit is kell táncolniuk. Mivel az egész egy színpadon játszódik, így kiválaszthatod milyen legyen a színpadi háttér.

Dora-balett-kalandja-blog2

A játékról nem csak képeket készítettünk hanem egy nagyon jó kis videót ami persze a játékkal kapcsolatos, hiszen magát a játékot videóztuk le nektek ahogyan épp én játszom vele. Mind ezt azért hogy nézd meg hogyan is kell játszani és hogy lásd mennyire aranyos egy kis játék. A játékot persze nem  ezen az oldalon tekintheted meg hanem egy másikon, de neked nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Dóra balett kalandja játék

Ha tetszett nektek ez a kis játék ismertető ami szerintem egy nagyon jó kis játékra invitált benneteket, akkor mutasd meg minden ismerősödnek a facebookodon.

Delivering effective & creative designs