Játékok blog

Ebben a kategóriában játék leírásokat és játék videókat láthattok, ezeket a játékokat érdemes megnézni kipróbálni, mert itt csak olyan játékokat említünk meg amik igazán jók és videókat is csak ezekről...

Disney játékok

A játék leírást beküldte: krityo 2015 - július - 19

Ismét egy nagyon jó játék oldalt szeretnék nektek bemutatni melyet a kislányoknak tudnék ajánlani hiszen csak is kizárólag lányos játékok vannak benne. Az oldalon olyan játékokkal játszhatunk melyben Disney mesék szereplői szerepelnek, legyen az egy hercegnő, királyfi, tündér vagy épp valamilyen állat.

disney-jatekok-blog1

A képen is láthatod, hogy többféle karakterrel játszhatunk és többféle játék stílus is létezik az oldalon. Ugyanis öltöztethetünk Disney szereplőt, vagy épp elkészíthetjük neki a legszebb ruhát, de van olyan is ahol épp valakiről gondoskodni kell. Ilyen az a játék is melyet itt láthattok ebben a videóban, melyet szintén megtaláltok az oldalon.

Ha szeretnéd még jobban megismerni az oldalt vagyis kipróbálnád a jobbnál jobb Disney játékokat akkor nem kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Disney játékok és már is böngészhetsz a játékok között, ahol akár egy egy mesére is rá bukkanhatsz.

Delivering effective & creative designs